utomhus

Våren 2016 började bygget av vad som kom att bli Sveriges coolaste paintballsite. Vi har byggt våra banor utifrån våra egna erfarenheter som paintballspelare och där alla alltid ges möjligheten att kunna gå vinnande ur fighten. Banorna är anpassade för sällskap upp till 16-20 personer och vid större sällskap slås dem ihop. 

Våra instruktörer guidar er genom ert besök och vår leklåda och idéer på spel som passar just er är outtömlig. Shoot 'em all, capture the flag, kubbspelet, Hunger games, fotbollspaintball, bussstormning och inte minst vårt populära 1700-talsspel är några av de spel som återommande används. 

Dino är byggd runt gamla ulvarydsbussen och kompletterad med dinosaurier från gamla dinoland. Ett omfattande restaureringsarbete genomfördes vid anskaffandet och resultatet är Sveriges häftigaste bana. Vår största dinosaurie är över 3 meter hög och 10 meter lång.

Hobbit är precis som namnet låter inspirerad av Sagan om Ringen. Gräsbeklädda tak, stockar, blomsterlådor och små hus ger dig allt du behöver för att både gå i försvar och anfall.

Stalingrad, ruinernas land. Packad med ruiner som är 1 m höga kan du längs marken krypa näst intill osedd men vi höjer ett varningens finger om någon av dina motståndare reser sig upp och vågar spela "öppet". Stridsvagn och kanon känns tryggt men som allt annat på PFA finns det alltid en twist och rätt spelat kan motståndaren aldrig komma undan. Stalingrad är banan där mod och framåtanda belönas till 100%.

Graveyard gör skäl för sitt namn. Extremt intensiva spel ger upphov till skratt, adrenalin och en hel del andnöd när flåset tar ut sin rätt. Kyrkan i mitten känns som alltid lockande och ger spelare onekligen ett övertag men som alltid kan du med kommunikation, aggressivitet och lite kyla vända på steken.

Speedballbanorna på PFA används både till tävlingsspel och vid uthyrningar. Banan är 45x36 meter och spelas på de karakteristiska upplåsbara värnen. För den som spelat tidigare är det oftast på speedballbanan man hittar sitt kall eftersom tempo, kondition, smarthet och mod alltid belönas med vinst.

För bokning eller information kontakta Jonas Nilsson på jonas@pfapaintball.se, 0708-971475 eller via vårt formulär.

Våra priser hittar du här.

Väl mött!

Bokningsförfrågan

E-post

Namn

Ev. Företag

Telefon

Antal personer

Datum

Tid

Särskilda önskemål