Paintball inomhus

PFA erbjuder under november - februari spel inomhus. Den mindre ytan jämfört med ute vägs upp med rökmaskin, ljudanläggning och ett högt tempo. Vi spelar med gummikulor och som skydd har vi uppblåsbara värn likt speedballbanan utomhus. På golvet har vi ett mjukt konstgräs med underliggande pad och hallen är självklart varm och go.

Eget sällskap

Precis som ute är inomhus den perfekta platsen för kompisgäng, familjer, svensexor, möhippor. Ni spelar under uppsikt över instruktör som leder er genom ert pass. Beroende på erfarenhet och vilken nivå ni vill lägga spelet på kör vi olika spel som Shoot 'em out, Hunger games, Capture the flags, Fear of the dark mm.

Träning

Inomhushallen används också som träningsanläggning för lag runt om Helsingborg och skåne. Är ditt lag sugen på att boka en enskild eller stående tid är ni alltid varmt välkomna att kontakta Jonas Nilsson på jonas@pfapaintball.se eller 0708-971475.

Hitta din idrott

Måndagar håller PFA nybörjarträning. Vi vänder oss både till dig som vill börja spela eller känner att ni vill ta er träning till nästa nivå.

Jonas Nilsson, som själv spelar aktiv tävlingspaintball, håller i träningarna och guidar er genom de olika teknikerna. Varje träning är fristående så man kan alltid komma och gå som man vill utan krav på att närvara varje måndag.

För bokning eller information kontakta Jonas Nilsson på jonas@pfapaintball.se, 0708-971475 eller via vårt formulär.

Våra priser hittar du här.

Väl mött!

 

Bokningsförfrågan

E-post

Namn

Ev. Företag

Telefon

Antal personer

Datum

Tid

Särskilda önskemål