Välkomna!

Historien om PFA började hösten 2014. Två paintballspelare tyckte det var dags att göra något nytt på marknaden och tillsammans med en tredje part beslutade vi oss för att starta PFA. Målet var att bygga en plats som skulle ha både rekreationsspel (recball/woodsball), speedball (tävlingsformen inom paintball) och en webshop / proshop. Vi ville som första site i Sverige samla alla delarna och göra något nytt. Vi ville dessutom lämna hobbyverksameten som paintball oftast bedrivs som bakom oss och på ett metodiskt och professionellt sätt arbeta upp verksamheten och föra paintballen till den stora massan bortom de förutfattade meningarna om krig och vapen som annars paintball förknippas med.

Vi började med att öppna en butik i Fleninge i mars 2015 i väntan på att hitta rätt tomt och i slutet av året flyttade vi till Bårslöv och bygget kunde ta fart. Efter många och långa arbetsdagar från både oss och våra familjer kan vi nu se tillbaka på vad vi skapat, Sveriges coolaste paintballsite! Vi har byggt banor och site efter våra egna erfarenheter som spelare med fokus på upplevelse och tillgänglighet. Som pricken över i:et fick vi redan vårt första år anordna en av SM deltävlingarna och under 2017 kommer vi utöver en SM deltävling även anordna en internationell deltävling.

Vi har även sett ett behov av komplement till de traditionella sporterna som finns. Många barn och ungdomar har idag ingen möjilghet att hitta en plats bland de traditionella sporterna av den enkla anledningen att de inte började när de var 6 år gamla. Paintball är en fantastisk träningsform som kombinerar både fysik, teknik och mental styrka. Saknar man fysik kan man alltid kompensera med mental styrka och tvärtom. Vi på PFA kommer från lagidrotter i vår ungdom och vi tycker att alla mår bra av att få träna i grupp där miljön är både stimulerande och utvecklande. För att hjäpa fler igång har vi startat "hitta din idrott" där vi hoppas fånga upp några av de ungdomar som inte känner att de hittat sin plats bland andra idrotter. 

Möhippor, svensexor och kompisgäng är såklart fortfarande vanligaste besökaren hos både oss som andra paintballsiter. På PFA får ni 100% galet, härlig och underhållande glädje, vi älskar det vi gör och det kommer du som framtida kund att märka.

Har ni några frågor, vill veta mer om oss eller bara titta förbi och se hur vi har det är ni alltid välkomna.

Väl mött!

Jonas, Rikard och Magnus